Voorwaarden voor verhuur

Onze Stoer Logeren lodge staat op campingpark De Bongerd, Bongerdlaan 3, 1747 CA, Tuitjenhorn (Noord-Holland) plaats nummer 263.

Uw reservering en boeking betreft een rechtstreekse, particuliere huurovereenkomst met de verhuurders van de lodge, te weten; Richard en Jose Waagmeester – Stoop, hierna te noemen ‘Wij’, ‘ons’ of ‘Stoer Logeren’. Contact- en postgegevens: Noord Gesterweg 22a, 1779 EB, Den Oever. Het telefoonnummer van Jose is: 06 2504 3938.

Voor de verhuur van de lodge gaat u GEEN overeenkomst aan met De Bongerd, u hoeft zich op de dag van aankomst en vertrek dan ook NIET te melden bij de receptie van het campingpark.

Reserveren kan via onze website. Op de pagina ‘Beschikbaarheid‘ vindt u een duidelijk overzicht van de beschikbare periodes en het reserveringsformulier. Heeft u hulp nodig bij het boeken dan kunt u ons ook telefonisch bereiken via de mobiel van Jose; 06- 2504938.

Het boekingssysteem zal direct de door u gewenste periode op de status gereserveerd zetten. Echter pas nadat uw reservering door Stoer Logeren is beoordeeld  aanvaard en uw (aan)betaling is voldaan binnen de in de mail gestelde termijn , is uw boeking definitief.

Stoer Logeren behoudt zich het recht uw reservering te aanvaarden of te weigeren, naar gelang de beschikbaarheid of omstandigheden.

Indien de aanbetaling niet binnen de gestelde termijn is voldaan behouden wij het recht om uw reservering te annuleren. 

Nadat uw boeking definitief is, ontvangt u van Stoer Logeren de factuur. De gehele factuur dient ten minste zes weken voor aanvang van uw verblijf te zijn voldaan. Boekt u binnen zes weken voor aanvang van uw verblijf dan dient het gehele bedrag twee werkdagen na dagtekening te worden voldaan o.v.v. uw boekingsnummer. Ons rekeningnummer: NL 85 RABO  037 03 42 585 – t.n.v. J.B Stoop Den oever

De wet koop op afstand geldt niet voor logies, geboekt op vastgestelde data. U dient daarom zelf zorg te dragen voor een annuleringsverzekering. Denkt u hierbij ook aan uw reisverzekering. Meer informatie over annulering vindt u verderop in deze voorwaarden.

Nadat uw boeking definitief is ontvangt u van Stoer Logeren een bevestigingsmail. Een aantal weken voor aankomst neem ik nog even contact met u op over de gezinssamenstelling, voorkeuren en extra opties voor uw verblijf zodat wij  alles zoveel mogelijk op uw gezin kunnen aanpassen en inrichten.

Boekingsperioden, aankomst en vertrektijden

Boekingen kunnen worden gedaan voor een weekend (vr-ma), een midweek (ma-vr) of voor één of meerdere weken (ma-ma / vr-vr).
uitgezonderd in het hoogseizoen dan verhuren wij alleen van zaterdag t/m zaterdag en bijzondere periodes zoals de Voorjaarsvakantie, het Hemelvaartweekend en  het Pinksterweekend verhuren wij ook vaste periodes meer informatie hierover vindt u terug op de pagina ‘Beschikbaarheid‘.

Inchecken kan vanaf 15:00 uur, uitchecken doet u op de dag van vertrek vóór 11:00 uur. Uiteraard kunt u er voor kiezen om op de dag van aankomst eerder te komen en (alvast) gebruik te maken van de faciliteiten die campingpark De Bongerd u biedt. Ditzelfde geldt ook voor uw vertrek. Let hierbij wel op dat bepaalde activiteiten tegen betaling zijn. Meer hierover vindt u onder aan de pagina ‘De Lodge‘.

Voor aanvang van uw vakantie kunt u altijd vrijblijvend navragen of de lodge op de dag van aankomst al eerder beschikbaar is. Indien mogelijk is dit zonder meerprijs. 

Bij iedere boekingen bent u verplicht te voldoen aan de borg van € 100,00. Borg is een verkort woord voor waarborg of onderpand. Hiermee hebben wij als  verhuurder de garantie dat eventuele beschadigingen aan de lodge, veroorzaakt door de huurder en/of de gezinsleden, (deels) kunnen worden vergoed vanuit de borg.

Wij hebben de lodge met heel veel zorg ingericht en onderhouden en wij vertrouwen er op dat u onze eigendommen met respect behandeld en alles achter laat zoals u dit heeft aangetroffen. De lodge is ingericht met oog op gezinnen met jonge kinderen en wij begrijpen dat een ongeluk in een klein hoekje zit, dat er iets stuk kan gaan of dat er iets kan kwijtraken.

Wordt er na de eindschoonmaak en controle geen breuk en/of vermissingen geconstateerd dan ontvangt u binnen een week uw borg in zijn geheel retour. In geval van gebreke en/of schade kan (een deel van) de borg worden ingehouden. Hierover wordt contact met u opgenomen. Bij grotere calamiteiten wordt de schadeafhandeling geregeld via de verzekeringsmaatschappij.

Bij verlies van uw borg kunt u wellicht aanspraak maken op uw aansprakelijkheidsverzekering. Op verzoek ontvangt u van Stoer Logeren een rapport met de factuur voor reparatie/vervanging t.b.v. uw verzekeraar.

Alles over onze lodge en over de werking van de aanwezige apparatuur vindt u in de Lodge Gids. Deze Gids vindt u in uw welkomstpakket.

Onze lodge is rookvrij! Er mag binnen NIET worden gerookt. Voor roken op het campingpark zelf dient u de gedragsregels van campingpark
De Bongerd te respecteren.

Huisdieren zijn NIET toegestaan op grote delen van het campingpark. Ook in de Stoer Logeren lodge zijn huisdieren niet toegestaan.

Onze lodge heeft twee slaapkamers, 1 kamer met een tweepersoonsbed (140 x 200) en 1 kamer met 2 losse bedden (80 x 200 en 80 x 180). Het is mogelijk een extra campingbedje bij te laten plaatsen. Dit kunt u vooraf aangeven via het boekingsformulier.

Onze lodge beschikt over een volledig ingerichte keuken. De werking van de diverse apparatuur vindt u terug in de Lodge Gids. Het gasfornuis werkt op campinggas evenals de douche. Langdurig met warm water douchen  is daarom af te raden. Ook kunt u er voor kiezen om gratis gebruik te maken van het sanitair gebouw welke zich op het campingpark bevindt. Stoer Logeren zorgt er voor dat uw verblijf start met voldoende inhoud in de gasfles. Mocht deze tijdens uw verblijf toch leeg raken dan kunt u gebruik maken van de reservefles uit de schuur. Heeft u geen ervaring met het wisselen van een campinggasfles dan kunt u de Lodge Gids raadplegen, komt u er niet uit of doet u dit liever niet zelf dan kunt u bellen met Stoer Logeren voor hulp.

De lodge beschikt over een badkamer met douche en toilet.

De lodge beschikt over een grote woonkamer met gaskachel. Heerlijk eethoek en ook zijn er (kinderspellen) en speelgoed aanwezig.
De werking van de gaskachel vindt u in de Lodge Gids.

De tuin om de lodge van maar liefst 125 m2 groot, rondom afgesloten/besloten met groen, ligt op het zonnige zuiden en is geheel tot jullie beschikking. In de schuur staat een barbecue en een bolderwagen, er staan hengels (visvijver) en er zijn kinderfietsjes aanwezig. Ook staat het buitenmeubilair tot uw beschikking.

De inventaris van de lodge wordt weergegeven op de inventarislijst welke u bij uw welkomstpakket vindt. Vermissing, breuk of verlies van functionaliteit dient u aan te geven op de inventarisatielijst. Tijdens uw verblijf bent verantwoordelijk voor de inventaris van de lodge.

Bij calamiteiten of ernstig verlies van functionaliteit van een onderdeel van de lodge of de lodge zelf, waarmee uw plezier tijdens uw verblijf wordt benadeeld, kunt u contact met ons opnemen via 06 2504 3938. Wij zullen er voor zorgen dat het euvel zo spoedig mogelijk wordt verholpen en uw verblijf hierdoor niet wordt verpest of verstoord.

Mocht uitstel van het euvel uw vakantiepret niet drukken dan stellen wij het zeer op prijs als u eventuele gebreken doorgeeft tussen 08:00 en 18:00 uur  (7 dagen in de week). Bij spoed of zeer noodzakelijk contact mag u uiteraard ook buiten deze tijden contact met ons opnemen.

De grote eindschoonmaak zit bij uw boekingsbedrag in alsmede de toeristenbelasting. Echter wij  verzoeken u bij vertrek zelf te zorgen  dat de lodge schoon en leeg wordt achterlaten . Check alle lades, de linnenkasten, onder de banken etc. opdat u geen persoonlijke eigendommen vergeet. Verzamel het huisvuil en laat dit achter op de aangewezen plaatsen op het campingpark. Wilt u er voor zorgen dat de keuken is opgeruimd, de afwas is  gedaan en de koelkast en de barbecue schoon en leeg zijn achtergelaten.

Het beddengoed, de gebruikte handdoeken, de ochtendjassen, keuken- en theedoeken en overig Stoer Logeren linnengoed kunt u in de speciale lodge Waszak achtergelaten.

Vul gebroken of vermiste inventarisatie in op de inventarisatielijst en stop deze (ondertekend), samen met de eventuele vervangingskosten welke boven het borgbedrag vallen, in de speciale inventarisatie-envelop die u vindt in uw welkomstpakket. Is er niets gebroken of zoekgeraakt dan stopt u alleen de ondertekende inventarisatielijst in de envelop.

Entree voor het gethematiseerde dag-attractiepark De Holle Bolle Boom zit NIET in de particuliere huurprijs inbegrepen. Mocht u gebruik willen maken van de Holle Bolle Binnen, plons of spetter ( buitenbad en speeltuin aan de voorzijde) dan betaalt u als huurder van onze lodge de reguliere entree. Er zijn ook speciale strippenkaarten of abonnementen (de Holle Bolle Boompas) verkrijgbaar. Voor prijzen verwijzen wij u naar de website van de Holle Bolle Boom op www.hollebolleboom.nl.

Van alle overige faciliteiten zoals de horeca, de zwem- en speelvijver, de visvijver, de speeltuintjes, het openluchtzwembad en het animatieprogramma van Campingpark de Bongerd genieten u en uw kinderen op eigen risico en zonder extra kosten.

Campingpark de Bongerd richt zich qua animatie en beleving op kinderen tot ongeveer 11 jaar en is daarmee geen geschikt park voor tieners

Parkeren is in principe gratis maar om door de slagboom te komen heeft u een Bongerdpas nodig.

Deze kunt u bij de Parkreceptie krijgen. Voor deze Bongerdpas betaald u een borg van € 20,00. Bij het verlaten van het campingpark kunt u deze Bongerdpas weer inleveren bij de Parkreceptie, hierop krijgt u uw borg retour. De borg verliest u met het verlies van de Bonderdpas. Voor alle voorwaarden van de Bongerdpas verwijzen wij u naar de website van Campingpark de Bongerd: bongerd.nl.

Beschikbaarheid & Reserveren

Contactformulier


    Alle vakjes met een sterretje* zijn verplicht in te vullen velden.