De Lodge & omgeving

Stoer, Landelijk, Knus en op een Super Gave Locatie!

Onze Lodge staat op een ruime plek, rondom afgeschermd met een heerlijke tuin, op de 5* campingpark De Bongerd in Tuitjenhorn (Noord Holland). Op dit geweldige campingpark valt van alles te beleven maar ook als je even helemaal niets wilt doen is dit dé plek om jouw vakantie te vieren.

Wij maken zelf met veel plezier gebruik van onze Lodge en de faciliteiten van het campingpark maar er is ook beperkte ruimte voor particuliere verhuur.
De verhuur doen wij in eigen beheer. Wij zijn dan ook je contact persoon . Van boeking tot uw eventuele vragen alles verloopt via ons.

Zoals omschreven bij boekingsvoorwaarden zitten een aantal faciliteiten bij onze huurprijs in . Ook je entree voor de diverse zwembaden en het binnen speelparadijs.

Voor de prijs die je bij ons boekt komen er dus geen andere onverwachte kosten bij . Kinderen t/m 1 jaar zijn gratis. Animatie zit ook bij huurprijs in.

Onze Lodge biedt ruimte voor max 2 volwassenen, 2 kinderen en eventueel 1 camping bedje.

Huisdieren zijn helaas NIET toegestaan in onze Lodge.

Wij hopen jullie te mogen begroeten en zien jullie boeking graag tegemoet!

Met vriendelijke groet,
Richard en Jose Waagmeester –Stoop

Beschikbaarheid & reserveren

Sfeerimpressie

In de omgeving

Onze prachtige lodge staat op plaatsnummer 263. Het campingpark ligt in Tuitjenhorn, midden in het prachtige Noord-Hollandse landschap. Een heerlijke uitvalsbasis om de veelzijdige en prachtige omgeving te verkennen.

Je zit lekker dicht bij het mooiste strekkie Nederlandse kust; van Callantsoog tot Petten en Hargen aan zee maar ook uitwaaien aan het IJsselmeer, boten kijken in Den Helder behoren tot de vele mogelijkheden. Of wat dacht je van de Vlindertuin Vlindorado, of een dagje kaasmarkt in Alkmaar, fietsen door de bloeiende bollenvelden of ravotten op de klimduin in Schoorl. Te veel om op te noemen!

Dat wil zeggen, als je al van het park af wilt! Op de Bongerd heb je geen kind aan ze. Over het gehele park bevinden zich diverse speeltuintjes en speeltoestellen. Dit varieert van een klimrek tot een grote airtrampoline. De speeltuintjes zijn ingedeeld op leeftijd, speelplezier voor iedereen! Een verkoelende duik in de zwem-speelvijver of het openluchtzwembad of je hengeltje uitgooien in de visvijver, knutselen met het animatieteam, kindertheater en nog heel veel meer!

Bezoek Website
Bezoek Website

Dagjes uit in Noord-Holland

Noord-Holland heeft een heleboel te bieden. Wat dacht u van een heerlijke wandeling, fietsen door de duinen, foto’s maken in het bos, een ritje door de bollenvelden, gezellige steden als Schagen en Alkmaar bezoeken? Jullie kunnen in de regio ook overdekt winkelen, waterskiën of naar de bioscoop. Maar er zijn uiteraard ook leuke attracties voor kinderen buiten ons Campingpark. Vlindorado, Van Blanckendaell Park dierentuin, Broekerveiling, Zeeaquarium Bergen aan zee: u kunt het zo gek niet bedenken. We verwijzen u graag naar de site Kidsproof Kop van Noord-Holland voor alle leuke dingen die in de omgeving van Campingpark de Bongerd te beleven zijn.

Beschikbaarheid & Reserveren

Contactformulier


    Alle vakjes met een sterretje* zijn verplicht in te vullen velden.